MORZINE

Onder zijn leistenen daken, beschut door zijn stenen muren die opgeluisterd worden door de mooi versierde balkons, beschermt Morzine zijn echte dorpsziel. Een gastvrij en gezellig dorp... ... waar de levenskunst van de Haute Savoie van alledag is: in Morzine-Avoriaz neemt men de tijd om te leven, te genieten van de streekgerechten op basis van kaas, wordt men rozig van een glaasje Abricotine. Een authentiek dorp... ... dat zijn historisch erfgoed tentoonspreidt in zijn straatjes: de geschiedenis wordt verteld via de nog altijd levende tradities en festiviteiten. Een vakantiedorp... ... dat zich sinds 1930 heeft ontwikkeld tot een buitengewoon aangename vakantiebestemming. Sinds de opening van de cabinelift Le Pléney in 1934 is Morzine-Avoriaz een ideale bestemming voor zowel winter- als zomervakantie. Het is gereputeerd voor de kwaliteit van het aanbod aan accommodaties. Een skigebied... ... want Morzine-Avoriaz heeft een uitermate gunstige ligging, midden in het grootste internationale skigebied ter wereld: de Portes du Soleil, waar u grenzeloos door Frankrijk en Zwitserland skiet. Tussen de Mont-Blanc en het meer van Genève bevinden zich 650 km aan pistes.

MORZINE

De winkels op de kaart bekijken

De optie MultiGlisse: glijsport naar wens

U wilt in een week diverse glijsporten proberen, afhankelijk van de sneeuw en uw wensen?
Dan is deze optie geknipt voor u! Voor 15 euro extra per uitrusting, kunt u deze omruilen voor materiaal in dezelfde of een lagere categorie dan het eerst gehuurde materiaal. U kunt eenmaal per dag wisselen, afhankelijk van de beschikbare voorraad in de winkel.

De optie MultiDate: huur elke dag precies wat u wilt

Uw kinderen skiën bijvoorbeeld de hele week maar u wilt ook welk eens wat anders doen?
Dan kan zonder verschillende reserveringen te maken. Met de optie MultiDate kunt u in één reservering materiaal reserveren voor verschillende perioden. De prijs wordt berekend afhankelijk van het aantal (aanééngesloten) dagen!

Hoe vroeger, hoe goedkoper

Hoe vroeger u reserveert, hoe meer korting u krijgt in de deelnemende winkels!
(de korting wordt toegekend volgens de voorwaarden van de winkels die aan deze actie deelnemen op basis van het aantal dagen tussen reservatie en verblijf; extra korting bepaald door de deelnemende winkel.)

Hoe meer, hoe goedkoper

Geniet extra korting in de deelnemende winkels op basis van het aantal gereserveerde packs!
(de korting wordt toegekend volgens de voorwaarden van de winkels die aan deze actie deelnemen en bij verhuring van een aantal packs bepaald door de deelnemende winkel).

Sneeuwgarantie

Kies de "Sneeuwgarantie" voor een zorgeloze skivakantie. De "Sneeuwgarantie" is gratis en garandeert u de terugbetaling van de huurprijs naar rato van het aantal dagen dat u niet kunt skiën conform de garantiebepalingen*. (*Zie de algemene verkoopvoorwaarden)

VIP-optie

De VIP-optie geeft u, ongeacht uw skiniveau, recht op een ongeëvenaarde dienstverlening, met optimale extra services voor uw skihuur en voor maar 25 euro vanaf zes dagen huur.

Ongeacht de door u gekozen klasse, kunt u dankzij de VIP-optie het serviceniveau uitbreiden met:

  • De optie multiglijsport zodat u driemaal per week uw uitrusting kunt omwisselen
  • Het lenen van een schoenenzak
  • Ergonomische zolen
  • Waxen en slijpen van de gehuurde ski's, eenmaal tijdens uw verblijf.

Deze services zijn standaard inbegrepen in het pakket Prestige.