Presentatie

Tignes is het Mekka van de ski en het koninkrijk van de eeuwige sneeuw. Schitterende panorama?s van de Alpen, een ongerepte natuur, veel en goede sneeuw. Tignes opent zich tot het mooiste skigebied ter wereld: Espace Killy, met zijn 300 km de pistes voor ieder niveau, voor iedere vorm van glijplezier en voor alle leeftijden! In Tignes kan men rustig buiten het seizoen skiën. Dit jaar opent de gletsjer voor de eerste sneeuwliefhebbers al vanaf 30 september. Espace Killy is geopend van 25 november 2006 tot 8 mei 2007. Om de vakantie compleet te maken heeft Le Lagon zijn deuren al geopend op 17 juni: een waterpark van 5000 m² groot, geheel gewijd aan sport, ontspanning en welness. Het waterpark heeft 2 zwembaden, waarvan 1 met glijbanen, een balneotherapieruimte met sauna, Turks bad en jacuzzi?s en fitnessruimtes. Dit alles met prachtig uitzicht op het meer van Tignes en de gletsjer van de Grande Motte.

Skiverhuur TIGNES

TIGNES - VAL CLARET

TIGNES LAVACHET

De optie MultiGlisse: glijsport naar wens

U wilt in een week diverse glijsporten proberen, afhankelijk van de sneeuw en uw wensen?
Dan is deze optie geknipt voor u! Voor 15 euro extra per uitrusting, kunt u deze omruilen voor materiaal in dezelfde of een lagere categorie dan het eerst gehuurde materiaal. U kunt eenmaal per dag wisselen, afhankelijk van de beschikbare voorraad in de winkel.

De optie MultiDate: huur elke dag precies wat u wilt

Uw kinderen skiën bijvoorbeeld de hele week maar u wilt ook welk eens wat anders doen?
Dan kan zonder verschillende reserveringen te maken. Met de optie MultiDate kunt u in één reservering materiaal reserveren voor verschillende perioden. De prijs wordt berekend afhankelijk van het aantal (aanééngesloten) dagen!

Hoe vroeger, hoe goedkoper

Hoe vroeger u reserveert, hoe meer korting u krijgt in de deelnemende winkels!
(de korting wordt toegekend volgens de voorwaarden van de winkels die aan deze actie deelnemen op basis van het aantal dagen tussen reservatie en verblijf; extra korting bepaald door de deelnemende winkel.)

Hoe meer, hoe goedkoper

Geniet extra korting in de deelnemende winkels op basis van het aantal gereserveerde packs!
(de korting wordt toegekend volgens de voorwaarden van de winkels die aan deze actie deelnemen en bij verhuring van een aantal packs bepaald door de deelnemende winkel).

Sneeuwgarantie

Kies de "Sneeuwgarantie" voor een zorgeloze skivakantie. De "Sneeuwgarantie" is gratis en garandeert u de terugbetaling van de huurprijs naar rato van het aantal dagen dat u niet kunt skiën conform de garantiebepalingen*. (*Zie de algemene verkoopvoorwaarden)

VIP-optie

De VIP-optie geeft u, ongeacht uw skiniveau, recht op een ongeëvenaarde dienstverlening, met optimale extra services voor uw skihuur en voor maar 25 euro vanaf zes dagen huur.

Ongeacht de door u gekozen klasse, kunt u dankzij de VIP-optie het serviceniveau uitbreiden met:

  • De optie multiglijsport zodat u driemaal per week uw uitrusting kunt omwisselen
  • Het lenen van een schoenenzak
  • Ergonomische zolen
  • Waxen en slijpen van de gehuurde ski's, eenmaal tijdens uw verblijf.

Deze services zijn standaard inbegrepen in het pakket Prestige.