VAL THORENS

VAL THORENS, het hoogste gelegen skioord van Europa (2300 m), bevindt zich op het hoogste punt van de 3 Vallées in het grootste skigebied ter wereld met 600 km piste en bijna 200 skiliften. Val Thorens is gereputeerd om de unieke kwaliteit van zijn sneeuw, die er in overvloed ligt van november tot mei, en om zijn hypermoderne skiliften en cabines. De nieuwste installaties en het grote comfort van de liften bieden snelle en veilige verbindingen met een minimum aan wachttijd. Val Thorens biedt ook een rijke keuze aan accommodaties, die direct aan de voet van de pistes zijn gelegen: van eenvoudige 2-sterrenhotels tot chique 4-sterrenhotels, van betaalbare appartementen tot de meest luxueuze en, sinds een jaar of tien, luxe chalets met hotelservice. Ideaal voor het gezin of met een groep vrienden. Het woord vervelen kent men niet in Val Thorens. Binnen de gezellige en internationale sfeer staan ontspanning en amusement voorop. Er is een overdekt sportcentrum van meer dan 8000 m² groot, er worden concerten gehouden, sportieve activiteiten aangeboden (deltavliegen, sleeën, sneeuwmotors...), welnessruimtes en talloze restaurants en bars. Het moeilijkste is hier: een keuze maken!

VAL THORENS

De winkels op de kaart bekijken

De optie MultiGlisse: glijsport naar wens

U wilt in een week diverse glijsporten proberen, afhankelijk van de sneeuw en uw wensen?
Dan is deze optie geknipt voor u! Voor 15 euro extra per uitrusting, kunt u deze omruilen voor materiaal in dezelfde of een lagere categorie dan het eerst gehuurde materiaal. U kunt eenmaal per dag wisselen, afhankelijk van de beschikbare voorraad in de winkel.

De optie MultiDate: huur elke dag precies wat u wilt

Uw kinderen skiën bijvoorbeeld de hele week maar u wilt ook welk eens wat anders doen?
Dan kan zonder verschillende reserveringen te maken. Met de optie MultiDate kunt u in één reservering materiaal reserveren voor verschillende perioden. De prijs wordt berekend afhankelijk van het aantal (aanééngesloten) dagen!

Hoe vroeger, hoe goedkoper

Hoe vroeger u reserveert, hoe meer korting u krijgt in de deelnemende winkels!
(de korting wordt toegekend volgens de voorwaarden van de winkels die aan deze actie deelnemen op basis van het aantal dagen tussen reservatie en verblijf; extra korting bepaald door de deelnemende winkel.)

Hoe meer, hoe goedkoper

Geniet extra korting in de deelnemende winkels op basis van het aantal gereserveerde packs!
(de korting wordt toegekend volgens de voorwaarden van de winkels die aan deze actie deelnemen en bij verhuring van een aantal packs bepaald door de deelnemende winkel).

Sneeuwgarantie

Kies de "Sneeuwgarantie" voor een zorgeloze skivakantie. De "Sneeuwgarantie" is gratis en garandeert u de terugbetaling van de huurprijs naar rato van het aantal dagen dat u niet kunt skiën conform de garantiebepalingen*. (*Zie de algemene verkoopvoorwaarden)

VIP-optie

De VIP-optie geeft u, ongeacht uw skiniveau, recht op een ongeëvenaarde dienstverlening, met optimale extra services voor uw skihuur en voor maar 25 euro vanaf zes dagen huur.

Ongeacht de door u gekozen klasse, kunt u dankzij de VIP-optie het serviceniveau uitbreiden met:

  • De optie multiglijsport zodat u driemaal per week uw uitrusting kunt omwisselen
  • Het lenen van een schoenenzak
  • Ergonomische zolen
  • Waxen en slijpen van de gehuurde ski's, eenmaal tijdens uw verblijf.

Deze services zijn standaard inbegrepen in het pakket Prestige.