SAMOENS

Samoëns ligt in het midden van Haute-Savoie, noordelijk gedeelte van de franse alpen. Dit middeleeuws dorp ligt tussen Geneve en Chamonix en wordt door de franse monumentenzorg erkend. Samoëns ligt op een hoogte van 700 tot 2500 meter hoog en maakt deel uit van het grootste skigebied van Haute-Savoie : ""Grand Massif"" : 270 kilometers pistes op Flaine, Samoëns, les Carroz, Morillon en Sixt. 138 pistes : 49 rode pistes, 54 blauwe, 12 zwarte en 15 groene 82 skiliften 1 snowpark met boardercross, half-pipe, muziek… voor alle snowboarders.Maar in de winter is Samoëns ook een natuur gebied met 90 kilometers langlaufpistes, ijsbaan, hondenslee, boogschieten… en gewoon genieten van de fijne familiesfeer : ijsbaan, levendigheid, wandel en sneeuwschoenpaden… 260 km pistes tussen de 5 skistations van het Grand Massif (Sixt-Fer-à-Cheval, Flaine, Les Carroz d’Arâches, Morillon en Samoëns) 75 skiliften, 3 Jamparks : meerdere modules, runs van verschillende niveaus, regelmatige georganiseerde activiteiten, restaurants ….

SAMOENS

De winkels op de kaart bekijken

De optie MultiGlisse: glijsport naar wens

U wilt in een week diverse glijsporten proberen, afhankelijk van de sneeuw en uw wensen?
Dan is deze optie geknipt voor u! Voor 15 euro extra per uitrusting, kunt u deze omruilen voor materiaal in dezelfde of een lagere categorie dan het eerst gehuurde materiaal. U kunt eenmaal per dag wisselen, afhankelijk van de beschikbare voorraad in de winkel.

De optie MultiDate: huur elke dag precies wat u wilt

Uw kinderen skiën bijvoorbeeld de hele week maar u wilt ook welk eens wat anders doen?
Dan kan zonder verschillende reserveringen te maken. Met de optie MultiDate kunt u in één reservering materiaal reserveren voor verschillende perioden. De prijs wordt berekend afhankelijk van het aantal (aanééngesloten) dagen!

Hoe vroeger, hoe goedkoper

Hoe vroeger u reserveert, hoe meer korting u krijgt in de deelnemende winkels!
(de korting wordt toegekend volgens de voorwaarden van de winkels die aan deze actie deelnemen op basis van het aantal dagen tussen reservatie en verblijf; extra korting bepaald door de deelnemende winkel.)

Hoe meer, hoe goedkoper

Geniet extra korting in de deelnemende winkels op basis van het aantal gereserveerde packs!
(de korting wordt toegekend volgens de voorwaarden van de winkels die aan deze actie deelnemen en bij verhuring van een aantal packs bepaald door de deelnemende winkel).

Sneeuwgarantie

Kies de "Sneeuwgarantie" voor een zorgeloze skivakantie. De "Sneeuwgarantie" is gratis en garandeert u de terugbetaling van de huurprijs naar rato van het aantal dagen dat u niet kunt skiën conform de garantiebepalingen*. (*Zie de algemene verkoopvoorwaarden)

VIP-optie

De VIP-optie geeft u, ongeacht uw skiniveau, recht op een ongeëvenaarde dienstverlening, met optimale extra services voor uw skihuur en voor maar 25 euro vanaf zes dagen huur.

Ongeacht de door u gekozen klasse, kunt u dankzij de VIP-optie het serviceniveau uitbreiden met:

  • De optie multiglijsport zodat u driemaal per week uw uitrusting kunt omwisselen
  • Het lenen van een schoenenzak
  • Ergonomische zolen
  • Waxen en slijpen van de gehuurde ski's, eenmaal tijdens uw verblijf.

Deze services zijn standaard inbegrepen in het pakket Prestige.