PEISEY VALLANDRY

Peisey-Vallandry bestaat uit 5 Savoyaardse dorpjes waar het echte bergleven nog volop aanwezig is. Het is een authentieke wintersportplaats op 1600 m hoogte, gelegen aan de rand van het bos en op de zuidhelling van het Arcs gebergte. Vanuit hier heeft u een adembenemend uitzicht op de Mont-Blanc, de Beaufortain en de Tarentaise. Het skistation heeft zich op een harmonieuze wijze ontwikkeld en legt zijn prioriteiten op de kwaliteit van het verblijf in individuele chalets, 4-sterren vakantiecomplexen, familiehotels, appartementen of het nieuwe clubdorp van Club Med 4 drietanden. Ideaal gelegen midden in het skigebied Paradiski, biedt het skioord 425 km piste voor alle vormen van sneeuwsporten: skipistes, off-piste, slalom, snowboard, snowblade of carving. Peisey-Vallandry biedt ook een groot palet aan recreatieactiviteiten (deltavliegen, natuurlijke ijswatervallen, langlaufen, biathlon of arrensleetochten) en activiteiten gericht op ontspanning, ontdekking en een gezellige après-ski voor iedereen.

PEISEY VALLANDRY

De winkels op de kaart bekijken

De optie MultiGlisse: glijsport naar wens

U wilt in een week diverse glijsporten proberen, afhankelijk van de sneeuw en uw wensen?
Dan is deze optie geknipt voor u! Voor 15 euro extra per uitrusting, kunt u deze omruilen voor materiaal in dezelfde of een lagere categorie dan het eerst gehuurde materiaal. U kunt eenmaal per dag wisselen, afhankelijk van de beschikbare voorraad in de winkel.

De optie MultiDate: huur elke dag precies wat u wilt

Uw kinderen skiën bijvoorbeeld de hele week maar u wilt ook welk eens wat anders doen?
Dan kan zonder verschillende reserveringen te maken. Met de optie MultiDate kunt u in één reservering materiaal reserveren voor verschillende perioden. De prijs wordt berekend afhankelijk van het aantal (aanééngesloten) dagen!

Hoe vroeger, hoe goedkoper

Hoe vroeger u reserveert, hoe meer korting u krijgt in de deelnemende winkels!
(de korting wordt toegekend volgens de voorwaarden van de winkels die aan deze actie deelnemen op basis van het aantal dagen tussen reservatie en verblijf; extra korting bepaald door de deelnemende winkel.)

Hoe meer, hoe goedkoper

Geniet extra korting in de deelnemende winkels op basis van het aantal gereserveerde packs!
(de korting wordt toegekend volgens de voorwaarden van de winkels die aan deze actie deelnemen en bij verhuring van een aantal packs bepaald door de deelnemende winkel).

Sneeuwgarantie

Kies de "Sneeuwgarantie" voor een zorgeloze skivakantie. De "Sneeuwgarantie" is gratis en garandeert u de terugbetaling van de huurprijs naar rato van het aantal dagen dat u niet kunt skiën conform de garantiebepalingen*. (*Zie de algemene verkoopvoorwaarden)

VIP-optie

De VIP-optie geeft u, ongeacht uw skiniveau, recht op een ongeëvenaarde dienstverlening, met optimale extra services voor uw skihuur en voor maar 25 euro vanaf zes dagen huur.

Ongeacht de door u gekozen klasse, kunt u dankzij de VIP-optie het serviceniveau uitbreiden met:

  • De optie multiglijsport zodat u driemaal per week uw uitrusting kunt omwisselen
  • Het lenen van een schoenenzak
  • Ergonomische zolen
  • Waxen en slijpen van de gehuurde ski's, eenmaal tijdens uw verblijf.

Deze services zijn standaard inbegrepen in het pakket Prestige.