LES ARCS-BOURG SAINT MAURICE

Voor het huren van uw skimateriaal in het skigebied LES ARCS bent u welkom bij skiverhuur Twinner in : LES ARCS 1800

Welkom op één van de mooiste balkons van Europa! Met een hoogte variërend van 810 tot 3800 meter, kunt u zowel ?s zomers als ?s winters uw vakantie doorbrengen in Bourg-Saint-Maurice, Arc 1600, 1800, 1950 et 2000. Op het programma: frisse buitenlucht, enorme ruimte, rust en vrijheid! Beschrijving van het skigebied, praktische informatie, speciale aanbiedingen, amusement... alles wat u nodig heeft om uw vakantie goed voor te bereiden. Of u nu sportief bent of niet, er is voor ieder wat wils in Bourg-Saint-Maurice / Les Arcs. Ons doel: u een onbezorgde vakantie bieden! Les Arcs, een grandioos skigebied onder uw latten! Geniet van de ruimte, de poedersneeuw en de opvallende stilte van de bergen! U kunt de hele wereld aan, met een zonnebril op de neus, warm ingepakt en de ski?s stevig op de piste. Vergeet niet een kaart van de pistes mee te nemen, respecteer de andere skiërs en neem geen gesloten pistes. Veel plezier in Paradiski, het skigebied van Les Arcs! Een vol programma met evenementen en animaties! Les Arcs denkt ook aan diegenen die het skiën liever aan anderen overlaten! Sneeuwschoenwandelen, bergwandelingen, diverse animaties in het skistation, u heeft keuze te over!

LES ARCS-BOURG SAINT MAURICE

De winkels op de kaart bekijken

De optie MultiGlisse: glijsport naar wens

U wilt in een week diverse glijsporten proberen, afhankelijk van de sneeuw en uw wensen?
Dan is deze optie geknipt voor u! Voor 15 euro extra per uitrusting, kunt u deze omruilen voor materiaal in dezelfde of een lagere categorie dan het eerst gehuurde materiaal. U kunt eenmaal per dag wisselen, afhankelijk van de beschikbare voorraad in de winkel.

De optie MultiDate: huur elke dag precies wat u wilt

Uw kinderen skiën bijvoorbeeld de hele week maar u wilt ook welk eens wat anders doen?
Dan kan zonder verschillende reserveringen te maken. Met de optie MultiDate kunt u in één reservering materiaal reserveren voor verschillende perioden. De prijs wordt berekend afhankelijk van het aantal (aanééngesloten) dagen!

Hoe vroeger, hoe goedkoper

Hoe vroeger u reserveert, hoe meer korting u krijgt in de deelnemende winkels!
(de korting wordt toegekend volgens de voorwaarden van de winkels die aan deze actie deelnemen op basis van het aantal dagen tussen reservatie en verblijf; extra korting bepaald door de deelnemende winkel.)

Hoe meer, hoe goedkoper

Geniet extra korting in de deelnemende winkels op basis van het aantal gereserveerde packs!
(de korting wordt toegekend volgens de voorwaarden van de winkels die aan deze actie deelnemen en bij verhuring van een aantal packs bepaald door de deelnemende winkel).

Sneeuwgarantie

Kies de "Sneeuwgarantie" voor een zorgeloze skivakantie. De "Sneeuwgarantie" is gratis en garandeert u de terugbetaling van de huurprijs naar rato van het aantal dagen dat u niet kunt skiën conform de garantiebepalingen*. (*Zie de algemene verkoopvoorwaarden)

VIP-optie

De VIP-optie geeft u, ongeacht uw skiniveau, recht op een ongeëvenaarde dienstverlening, met optimale extra services voor uw skihuur en voor maar 25 euro vanaf zes dagen huur.

Ongeacht de door u gekozen klasse, kunt u dankzij de VIP-optie het serviceniveau uitbreiden met:

  • De optie multiglijsport zodat u driemaal per week uw uitrusting kunt omwisselen
  • Het lenen van een schoenenzak
  • Ergonomische zolen
  • Waxen en slijpen van de gehuurde ski's, eenmaal tijdens uw verblijf.

Deze services zijn standaard inbegrepen in het pakket Prestige.