FLAINE

FLAINE werd in 1968 door Eric BOISSONNAS uit niets opgetrokken in het centrum van een keteldal op 1600 m hoogte. Het is een van de meest recente wintersportplaatsen in de Franse Alpen. Alles werd er bedacht voor maximale sneeuwpret en maximale functionaliteit. Geniet je wintersport- en skivakantie in een heel bijzondere wintersportplaats... Het dorp werd op 3 niveau's gebouwd: Flaine-Forêt (1700m), Flaine-Forum (1600m) en Flaine-Front de Neige (1500m) zijn permanent verbonden door 2 uitwendige liften en 2 voetgangerspaden. Het centrum van de wintersportplaats is voorbehouden aan voetgangers en u wandelt dus zonder zorgen rond in het skidorp. Na het skiën kunnen kinderen (en volwassenen!) gewoon in het centrum en in alle veiligheid buiten in de sneeuw spelen. De 3 wijken bieden onmiddellijke toegang tot pistes, skiliften en verkoopspunten voor skipassen. Verzamelplaatsen van skischolen en kinderclubs liggen dichtbij uw accommodatie, vlak aan de pistes.

FLAINE

De winkels op de kaart bekijken

De optie MultiGlisse: glijsport naar wens

U wilt in een week diverse glijsporten proberen, afhankelijk van de sneeuw en uw wensen?
Dan is deze optie geknipt voor u! Voor 15 euro extra per uitrusting, kunt u deze omruilen voor materiaal in dezelfde of een lagere categorie dan het eerst gehuurde materiaal. U kunt eenmaal per dag wisselen, afhankelijk van de beschikbare voorraad in de winkel.

De optie MultiDate: huur elke dag precies wat u wilt

Uw kinderen skiën bijvoorbeeld de hele week maar u wilt ook welk eens wat anders doen?
Dan kan zonder verschillende reserveringen te maken. Met de optie MultiDate kunt u in één reservering materiaal reserveren voor verschillende perioden. De prijs wordt berekend afhankelijk van het aantal (aanééngesloten) dagen!

Hoe vroeger, hoe goedkoper

Hoe vroeger u reserveert, hoe meer korting u krijgt in de deelnemende winkels!
(de korting wordt toegekend volgens de voorwaarden van de winkels die aan deze actie deelnemen op basis van het aantal dagen tussen reservatie en verblijf; extra korting bepaald door de deelnemende winkel.)

Hoe meer, hoe goedkoper

Geniet extra korting in de deelnemende winkels op basis van het aantal gereserveerde packs!
(de korting wordt toegekend volgens de voorwaarden van de winkels die aan deze actie deelnemen en bij verhuring van een aantal packs bepaald door de deelnemende winkel).

Sneeuwgarantie

Kies de "Sneeuwgarantie" voor een zorgeloze skivakantie. De "Sneeuwgarantie" is gratis en garandeert u de terugbetaling van de huurprijs naar rato van het aantal dagen dat u niet kunt skiën conform de garantiebepalingen*. (*Zie de algemene verkoopvoorwaarden)

VIP-optie

De VIP-optie geeft u, ongeacht uw skiniveau, recht op een ongeëvenaarde dienstverlening, met optimale extra services voor uw skihuur en voor maar 25 euro vanaf zes dagen huur.

Ongeacht de door u gekozen klasse, kunt u dankzij de VIP-optie het serviceniveau uitbreiden met:

  • De optie multiglijsport zodat u driemaal per week uw uitrusting kunt omwisselen
  • Het lenen van een schoenenzak
  • Ergonomische zolen
  • Waxen en slijpen van de gehuurde ski's, eenmaal tijdens uw verblijf.

Deze services zijn standaard inbegrepen in het pakket Prestige.