CHATEL

In Châtel gaan traditie en moderniteit hand in hand. Châtel is steeds groter geworden door de jaren heen, maar heeft zijn identiteit van traditioneel bergdorp absoluut weten te behouden. Het skidorp behoort tot het fantastische skigebied van de Portes du Soleil (14 Frans-Zwitserse skistations, 209 skiliften, 650 km piste). Châtel is trots op zijn harmonieuze ontwikkeling. In Châtel kunt u in de winter naast het skiën ook kiezen tussen de vele activiteiten en recreatiemogelijkheden, de animaties en de grote evenementen. Om het iedereen naar de zin te maken, biedt het dorp een infrastructuur en servicefaciliteiten van hoge kwaliteit. Daarnaast is het boerenbedrijf nog altijd actief. 38 boerderijen produceren al generaties lang de beroemde kaas Abondance (AOC sinds 1990). In de Abondance-vallei liggen 6 dorpen waarvan 3 een toeristische activiteit hebben. Châtel maakt deel uit van die laatste. Het dorp is trots op zijn knowhow, zijn architecturaal erfgoed (karakteristieke boerderijen met fraai bewerkte balkons). Het niet voor niets dat het dorp het label « Pays d?Art et d?Histoire » (streek van kunst en historie) toegekend kreeg in de zomer van 2003 door het Ministerie van Cultuur. Zo ziet een wintersportvakantie in Châtel er uit?

CHATEL

De winkels op de kaart bekijken

De optie MultiGlisse: glijsport naar wens

U wilt in een week diverse glijsporten proberen, afhankelijk van de sneeuw en uw wensen?
Dan is deze optie geknipt voor u! Voor 15 euro extra per uitrusting, kunt u deze omruilen voor materiaal in dezelfde of een lagere categorie dan het eerst gehuurde materiaal. U kunt eenmaal per dag wisselen, afhankelijk van de beschikbare voorraad in de winkel.

De optie MultiDate: huur elke dag precies wat u wilt

Uw kinderen skiën bijvoorbeeld de hele week maar u wilt ook welk eens wat anders doen?
Dan kan zonder verschillende reserveringen te maken. Met de optie MultiDate kunt u in één reservering materiaal reserveren voor verschillende perioden. De prijs wordt berekend afhankelijk van het aantal (aanééngesloten) dagen!

Hoe vroeger, hoe goedkoper

Hoe vroeger u reserveert, hoe meer korting u krijgt in de deelnemende winkels!
(de korting wordt toegekend volgens de voorwaarden van de winkels die aan deze actie deelnemen op basis van het aantal dagen tussen reservatie en verblijf; extra korting bepaald door de deelnemende winkel.)

Hoe meer, hoe goedkoper

Geniet extra korting in de deelnemende winkels op basis van het aantal gereserveerde packs!
(de korting wordt toegekend volgens de voorwaarden van de winkels die aan deze actie deelnemen en bij verhuring van een aantal packs bepaald door de deelnemende winkel).

Sneeuwgarantie

Kies de "Sneeuwgarantie" voor een zorgeloze skivakantie. De "Sneeuwgarantie" is gratis en garandeert u de terugbetaling van de huurprijs naar rato van het aantal dagen dat u niet kunt skiën conform de garantiebepalingen*. (*Zie de algemene verkoopvoorwaarden)

VIP-optie

De VIP-optie geeft u, ongeacht uw skiniveau, recht op een ongeëvenaarde dienstverlening, met optimale extra services voor uw skihuur en voor maar 25 euro vanaf zes dagen huur.

Ongeacht de door u gekozen klasse, kunt u dankzij de VIP-optie het serviceniveau uitbreiden met:

  • De optie multiglijsport zodat u driemaal per week uw uitrusting kunt omwisselen
  • Het lenen van een schoenenzak
  • Ergonomische zolen
  • Waxen en slijpen van de gehuurde ski's, eenmaal tijdens uw verblijf.

Deze services zijn standaard inbegrepen in het pakket Prestige.