ALPE D'HUEZ

Alpe d'Huez heeft zich sinds 1936 uitgebreid naar 1860 m hoogte, aan de zuidkant van het massief Grandes Rousses. Het skistation heeft het predikaat "Station climatique", de lucht is hier uitermate zuiver. Het wordt ook wel -het eiland in de zon- genoemd, want Alpe d'Huez heeft een heel eigen microklimaat met een hoog aantal zonuren. Het skigebied is verbonden met de skidorpen Auris-en-Oisans, Huez-en-Oisans, Oz-en-Oisans, Vaujany en Villard-Reculas. De Pic Blanc, op 3330 m, biedt een grandioos uitzicht op het Parc National des Ecrins en zijn indrukwekkende bergtoppen de Meije, de Muzelle, de Aiguilles d'Arves en de Mont Blanc. Het panorama is 3 sterren waard in de Michelin gids. Het landschap, van Italië tot de Massif Central, is 1/5 Frans grondgebied. Door de hoogte ligt er altijd sneeuw op het 10.000 hectaregrote gebied, waarvan 800 ha skigebied, met 248 km aan pistes voor alle niveaus en een hoogteverschil van 2230 m. Wel 785 sneeuwkanonnen zorgen ervoor dat skiërs zonder problemen terug kunnen skiën naar Alpe d'Huez en naar de skidorpen. De piste van de Sarenne is de langste ter wereld, 16 km vanaf de gletsjer Sarenne, La Fare en Château Noir. U kunt anderhalf uur achter elkaar doorskiën zonder één lift te hoeven nemen, dankzij het grote netwerk aan pistes.

ALPE D'HUEZ

De winkels op de kaart bekijken

De optie MultiGlisse: glijsport naar wens

U wilt in een week diverse glijsporten proberen, afhankelijk van de sneeuw en uw wensen?
Dan is deze optie geknipt voor u! Voor 15 euro extra per uitrusting, kunt u deze omruilen voor materiaal in dezelfde of een lagere categorie dan het eerst gehuurde materiaal. U kunt eenmaal per dag wisselen, afhankelijk van de beschikbare voorraad in de winkel.

De optie MultiDate: huur elke dag precies wat u wilt

Uw kinderen skiën bijvoorbeeld de hele week maar u wilt ook welk eens wat anders doen?
Dan kan zonder verschillende reserveringen te maken. Met de optie MultiDate kunt u in één reservering materiaal reserveren voor verschillende perioden. De prijs wordt berekend afhankelijk van het aantal (aanééngesloten) dagen!

Hoe vroeger, hoe goedkoper

Hoe vroeger u reserveert, hoe meer korting u krijgt in de deelnemende winkels!
(de korting wordt toegekend volgens de voorwaarden van de winkels die aan deze actie deelnemen op basis van het aantal dagen tussen reservatie en verblijf; extra korting bepaald door de deelnemende winkel.)

Hoe meer, hoe goedkoper

Geniet extra korting in de deelnemende winkels op basis van het aantal gereserveerde packs!
(de korting wordt toegekend volgens de voorwaarden van de winkels die aan deze actie deelnemen en bij verhuring van een aantal packs bepaald door de deelnemende winkel).

Sneeuwgarantie

Kies de "Sneeuwgarantie" voor een zorgeloze skivakantie. De "Sneeuwgarantie" is gratis en garandeert u de terugbetaling van de huurprijs naar rato van het aantal dagen dat u niet kunt skiën conform de garantiebepalingen*. (*Zie de algemene verkoopvoorwaarden)

VIP-optie

De VIP-optie geeft u, ongeacht uw skiniveau, recht op een ongeëvenaarde dienstverlening, met optimale extra services voor uw skihuur en voor maar 25 euro vanaf zes dagen huur.

Ongeacht de door u gekozen klasse, kunt u dankzij de VIP-optie het serviceniveau uitbreiden met:

  • De optie multiglijsport zodat u driemaal per week uw uitrusting kunt omwisselen
  • Het lenen van een schoenenzak
  • Ergonomische zolen
  • Waxen en slijpen van de gehuurde ski's, eenmaal tijdens uw verblijf.

Deze services zijn standaard inbegrepen in het pakket Prestige.